Lav forsikringspræmie bil

Techno Forsikring tilbyder en særlig lav forsikringspræmie til bil således, at vores kunder har mulighed for at opnå en komplet dækning med store besparelser. Generelt kan priserne på bilforsikringer variere meget, da forsikringspræmien fastsættes på baggrund af forskellige parametre. Særligt fastsættes den ud fra en vurdering af, hvor stor en risiko, der er forbundet med bilistens kørsel. Dette afhænger meget af, hvor mange skader den pågældende bilist tidligere har haft, og hvor gammel vedkommende er. Ofte har det også en betydning for prisen, hvor i landet man bor, og hvor meget man betaler i selvrisiko. Selvrisikoen udgør det beløb, som man minimum selv skal dække i forbindelse ved en eventuel skade.

Techno Danmark F.m.b.A, Købstædernes Forsikring og forsikringsmæglervirksomheden Willis I/S har indgået en samarbejdsaftale, der sikrer, at du som kunde hos os kan få en virkelig god forsikring til en fornuftig præmie. Den bilforsikring som Techno Forsikring tilbyder, indeholder den lovpligtige ansvars- og kaskoforsikring, og den dækker i Danmark samt i grøntkort-området. Som en særlig fordel er forsikringspræmien den samme uanset, hvor i landet du bor. Yderligere er du som kunde hos os sikret økonomisk stabilitet idet, at vi tilbyder en elitebilistordning således, at din forsikring ikke stiger i prisen, ved første bonusbelastende skade. Vi kører med en lav selvrisiko afhængig af din trinplacering, men som kunde hos os, har du mulighed for allerede i en alder af 25 at rykke op på det øverste trin, og dermed få del i de mange fordele, der er forbundet med at være elitebilist. Sammenfattende kan vi tilbyde en komplet dækning mod en lav forsikringspræmie til din bil.

Så hvis du som bilejer er på udkig efter et forsikringsselskab, der kan tilbyde en særlig lav forsikringspræmie til din bil, så kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan tegne en skræddersyet forsikring tilpasset dine behov som bilist.

Beregn din pris

Hos Techno Forsikring får du en af danmarks billigste bilforsikringer, vores forsikring er postnummer-neutral og uden kilometer- og HK-begrænsing. Priserne starter fra 357,- pr. måned, hvilket gør at vi er nogle af de absolut billigste når det gælder forsikring af bil.
Kontakts os og få et godt tilbud på bilforsikring.