Lav forsikringspræmie på bil

Techno Forsikring tilbyder en særlig lav forsikringspræmie til bil således, at vores kunder har mulighed for at opnå en komplet dækning med store besparelser. Generelt kan priserne på bilforsikringer variere meget, da forsikringspræmien fastsættes på baggrund af forskellige parametre.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Som kunde hos os kan du få en virkelig god forsikring til en fornuftig præmie

Særligt fastsættes den ud fra en vurdering af, hvor stor en risiko, der er forbundet med bilistens kørsel. Dette afhænger meget af, hvor mange skader den pågældende bilist tidligere har haft, og hvor gammel vedkommende er. Ofte har det også en betydning for prisen, hvor i landet man bor, og hvor meget man betaler i selvrisiko. Selvrisikoen udgør det beløb, som man minimum selv skal dække i forbindelse ved en eventuel skade.

Techno Forsikring er et bilforsikringsprodukt som formidles af WIA i partnerskab med Købstædernes Forsikring. Hensigten med partnerskabet er, at kunne tilbyde en virkelig god forsikring til en fornuftig præmie. Den bilforsikring som Techno Forsikring tilbyder, indeholder den lovpligtige ansvars- og kaskoforsikring, og den dækker i Danmark samt i grøntkort-området. Som en særlig fordel er forsikringspræmien den samme uanset, hvor i landet du bor. Yderligere er du som kunde hos os sikret økonomisk stabilitet idet, at vi tilbyder en elitebilistordning således, at din forsikring ikke stiger i prisen, ved første bonusbelastende skade. Vi kører med en lav selvrisiko afhængig af din trinplacering, men som kunde hos os, har du mulighed for at blive elitebilist fra dag 1 og dermed få del i de mange fordele, der er forbundet med at være elitebilist. Sammenfattende kan vi tilbyde en komplet dækning mod en lav forsikringspræmie til din bil.

Så hvis du som bilejer er på udkig efter en bilforsikring, som har særlig lav forsikringspræmie , så kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan tegne den rigtige forsikring tilpasset dine behov som bilist.

PrisberegnerLæs mere om vores billige bilforsikring

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet