Billig bilforsikring til unge

Med en Techno forsikring kan du få en billig bilforsikring til unge, som hjælper dig godt i gang og giver dig økonomisk sikkerhed i dine første år som bilist. Vi tilbyder dig derfor også en elitebilistordning, så du ikke risikerer, at din forsikring stiger efter første skade.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Bliv elitebilist med det samme

Særlige fordele til dig

Vi ved, at der er mange overvejelser tilknyttet det første valg af bilforsikring. Særligt som ung, da vilkårene og priserne i høj grad afhænger af bilistens alder. Derfor står vi også klar til at hjælpe og svar på eventuelle spørgsmål, så du som kunde med sikkerhed får en dækning, der opfylder dine særlige behov. Vores ønske er nemlig at bistå vores kunder hele vejen, så de oplever en sikkerhed både når vi rådgiver dem, og i tilfælde af, at de får brug for deres forsikringer. Så hvis du er på udkig efter en billig bilforsikring til unge, så kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan sammensætte en bilforsikring, der passer til dig og din bil.

En anden særlig fordel du får, hvis du vælger at købe en Techno Forsikring som er en billig bilforsikring til unge er, at du som ung kan optjene titlen som elitebilist i en alder af blot 18 år, og få gavn af de mange fordele, der hertil medfølger. Den eneste betingelse er, at du har kørt skadefrit. Er du fyldt 21 år er det blot et krav, at du har haft kørekort i mindst 3 år, og har kørt skadefrit i de 3 år. Dette er kun få fordele iblandt mange ved at købe bilforsikringsproduktet, Techno Forsikring, men i oversigten herunder kan du få et overblik over samtlige af de fordele, vi tilbyder vores kunder.

Elitebilistordning

– Ingen stigning ved første skade

Hurtig elitebilist

Ingen HK- eller KM-begrænsning

Ingen præmiestigning uanset postnummer

Med og uden trækkrog

Fastmonteret ekstraudstyr meddækket

(når det er indeholdt i summen)

Loyalitetsdækninger

Nøgledækning

Fejltankningsdækning

Dækforsikring

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet