Få et forsikringstjek på bilen

Det er de færreste mennesker, som går gennem livet uden forandringer. I takt med, at der sker forandringer i vores liv, kan der opstå et behov for yderligere dækning og tryghed i vores hverdag.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at opdatere din forsikring

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at ens forsikring er tilpasset ens nuværende livssituation, så man undgår ubehagelige overraskelser, hvis en dag uheldet er ude. Hvis du bestiller et forsikringstjek af bil hos Techno Forsikring, så gennemgår vi din nuværende forsikring og sikrer os, at der er en sammenhæng mellem dine behov og dine forsikringer.

Mange danskere undgår at tjekke deres forsikringer, men dette har givetvis negative konsekvenser. Det værst tænkelige scenario er, at du er ude for en ulykke og får brug for erstatning, men i den sammenhæng opdager, at du ikke er korrekt dækket. I et mildere og mere gængs tilfælde kan du risikere at betale for meget for dine forsikringer, da du er dækket ind for mere, end du egentlig har behov for. Ved at få foretaget et forsikringstjek af bil hos Techno Forsikring undgår du således at være hverken underforsikret eller overforsikret. Begge dele kan koste dig dyrt som bilejer, og det er derfor både tiden og pengene værd at få foretaget et forsikringstjek en gang om året.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at opdatere din forsikring, så du trygt kan gå gennem livet med en vished om, at du har en forsikring, der passer dine behov uafhængigt af, hvilken fase af livet du er i. Uagtet om du er ung bilist, der skal til at tegne din første forsikring, eller om du er en garvet bilist, så kan vi hjælpe dig med at tegne en skræddersyet bilforsikring. Det tager ikke lang tid for os at gennemføre et grundigt forsikringstjek af bil, så kontakt os i dag, hvis du ønsker en bilforsikring, der er tilpasset dig og dine behov.

Beregn din prisProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet