Konkurrencedygtig pris til bilister under 25

Techno Forsikring adskiller sig fra mange bilforsikringer, da det er muligt for vores unge kunder at købe en konkurrencedygtig bilforsikring i en ung alder, således man som ung får adgang til de særlige fordele, der ellers oftest er forbeholdt de ældre kundegrupper.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Undgå at betale for meget for din bilforsikring

Techno Forsikring adskiller sig fra mange bilforsikringer, da det er muligt for vores unge kunder at købe en konkurrencedygtig bilforsikring i en ung alder, således man som ung får adgang til de særlige fordele, der oftest er forbeholdt de ældre kundegrupper. Hvor de fleste bilforsikringsprodukter favoriserer de bilister, der har kørt bil i mange år, så får du med en Techno Forsikring en god dækning og mange fordele til en konkurrencedygtig pris, allerede i en ung alder.

Et vigtigt parameter, der oftest afgør prisen på ens bilforsikring, er bilejerens alder. Som regel skal man have en vis alder, før man kan blive betegnet som ”elitebilist” og derved opnå en konkurrencedygtig bilforsikring. Det skyldes, at mange forsikringsselskaber prissætter efter, at jo ældre man er, jo mere erfaring har man som bilist, og derfor er der mindre risiko forbundet med ens kørsel, og dermed en mindre chance for, at man laver skader, som ens forsikring skal dække. Derfor skal man særligt som ung i alderen mellem 18-24 være opmærksom på, hvilket forsikringsselskab man vælger, da disse vilkår kan variere en del afhængigt af udbyderen. Vi synes det skal være muligt for vores kunder at få en konkurrencedygtig bilforsikring uanset alder, da vi mener, at unge bilister ligeledes er berettiget til de særlige fordele, som Techno Forsikring tilbyder.

Så hvis du som ung vil undgå at betale ekstra for din forsikring udelukkende på grund af din alder, og i stedet ønsker at få mulighed for en konkurrencedygtig bilforsikring med adgang til en række fordele, der gør din bilforsikring endnu bedre, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan i den forbindelse hjælpe dig og svare på eventuelle spørgsmål, så du som ung bilist er sikker på at få det optimale ud af din bilforsikring.

Du kan beregne og bestille et tilbud allerede i dag. Klik her.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet