Attraktiv ansvar og kaskoforsikring til unge

Techno Forsikring tilbyder en af de mest attraktive ansvar og kaskoforsikringer til unge således, at det er muligt for selv vores yngste kunder at sikre sig økonomisk sikkerhed i tilfælde af et uheld.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Techno Forsikring tilbyder en af de mest attraktive ansvar kaskoforsikringer til unge

Hvis du som ung skal til at købe din allerførste bilforsikring er du måske i tvivl om, hvad præcist en kaskoforsikring dækker. Dette vil vi meget gerne gøre dig klogere på, så du er klædt på til at vælge en forsikring, der dækker lige netop dine behov. For udover at kunne tilbyde den billigste kaskoforsikring til unge, så tilbyder vi ligeledes uddybende svar på spørgsmål og hjælper dig på vej til det rigtige valg. Med en kaskoforsikring er din egen bil dækket ind således, at du som bilist ikke risikerer at blive økonomisk ruineret, hvis du er ude for en ulykke. Det betyder, at forsikringen dækker, hvis din egen bil bliver beskadiget i forbindelse med alt lige fra et færdselsuheld til en parkeringsskade. Desuden er din bil også dækket ind i tilfælde af brand, hærværk, tyveri eller røveri.

Hvis du sidder inde med yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, så du kan tegne en bilforsikring, der passer dig og din bil. Hvis du vil have tilbud på bilforsikring, kan du også få det her.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet