Billigste kaskoforsikring til unge

Techno Forsikring tilbyder den billigste kaskoforsikring til unge således, at det er muligt for selv vores yngste kunder at sikre sig økonomisk sikkerhed i tilfælde af et uheld.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Techno Forsikring tilbyder en af de billigste kaskoforsikringer til unge

I modsætning til en ansvarsforsikring, er det ikke lovpligtigt at have en kaskoforsikring i Danmark, men det kan være en klar fordel at investere i denne form for forsikring, hvis man som bilist ønsker den sikreste løsning og en komplet dækning. For mens en ansvarsforsikring udelukkende dækker de skader, du uforvarende forårsager andre mennesker, deres ting eller køretøjer, så dækker en kaskoforsikring, hvis der sker skader på din egen bil.

Hvis du som ung skal til at købe din allerførste bilforsikring er du måske i tvivl om, hvad præcist en kaskoforsikring dækker. Dette vil vi meget gerne gøre dig klogere på, så du er klædt på til at vælge en forsikring, der dækker lige netop dine behov. For udover at kunne tilbyde den billigste kaskoforsikring til unge, så tilbyder vi ligeledes uddybende svar på spørgsmål og hjælper dig på vej til det rigtige valg. Med en kaskoforsikring er din egen bil dækket ind således, at du som bilist ikke risikerer at blive økonomisk ruineret, hvis du er ude for en ulykke. Det betyder, at forsikringen dækker, hvis din egen bil bliver beskadiget i forbindelse med alt lige fra et færdselsuheld til en parkeringsskade. Desuden er din bil også dækket ind i tilfælde af brand, hærværk, tyveri eller røveri. Sammenfattende betyder dette, at du som bilist med fordel kan vælge at tegne en kaskoforsikring som et tilvalg til den lovpligtige ansvarsforsikring, hvis du ønsker en komplet dækning.

Vi mener, at det skal være muligt for alle uanset alder at opnå økonomisk sikkerhed, derfor tilbyder vi en af de billigste kaskoforsikringer til unge. Hvis du sidder inde med yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, så du kan tegne en bilforsikring, der passer dig og din bil. Hvis du vil have tilbud på bilforsikring, kan du også få det her.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet