Er der sket en skade?

Anmeld den nemt online.

I tilfælde af en skade skal du i første omgang anmelde skaden til dit forsikringsselskab. Herefter kan du kontakte dit værksted, som du har købt bilen hos. Husk at informere værkstedet om at det er en forsikringsskade.

Har du indtegnet din Techno Forsikring før 1. juli 2021, skal denne anmeldes til Købstædernes Forsikring, eller har du indtegnet din Techno Forsikring efter 1. juli 2021, skal denne anmeldes til Sønderjysk Forsikring.

Spørgsmål og svar vedrørende skade

Må jeg stille min bil på værksted, før jeg har indsendt en skadeanmeldelse?

Er du kaskoforsikret hos os, kan du til enhver tid stille køretøjet på værksted. Husk i den forbindelse at informere værkstedet om, at de skal kontakte Taksatorringen for at opgøre skaden inden reparationen starter.

Skal jeg også anmelde skader, hvor der er en modpart, der er ansvarlig?

Ja, alle skader skal anmeldes til os. Når du er kaskoforsikret hos os, behandler vi skaden og retter efterfølgende krav til modpartens ansvarsforsikring.

Der er kun sket skade på modpartens køretøj, skal jeg også anmelde det?

Ja, alle skader skal anmeldes til os – også selvom der kun er sket skade på modpartens køretøj

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg har vejhjælp?

Med vejhjælp kan du få hjælp med bugsering af din bil og hjælp på stedet, hvis din bil fx ikke vil starte eller er punkteret. Du kan læse mere om vejhjælp her:

Vejhjælp

Skulle uheldet være ude, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på tlf. 70108090

Med vejhjælp er du dækket i Danmark, undtagen Færøerne og Grønland. Desuden gælder din vejhjælpsdækning i de, på følgende oversigt, nævnte lande i Europa:

Rødt kort

Dækker i stenslag og / eller glasskader?

En Techno Forsikring dækker stenslag og glasskader på samme vilkår som alle andre skadestyper. Dvs. at der opkræves selvrisiko, såfremt man ønsker at benytte sig af denne dækning.

Har man tilkøbt tilvalgsdækningen Udvidet Bildækning skal man dog ikke betale selvrisiko ved bestemte typer af skader som fx glasskader, nedstyrtende genstande, og skader på lygter og sidespejle.

Jeg har brug for autohjælp

Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp. Er du tilmeldt vejhjælp igennem os, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på tlf.: 70 108 090

Har du ikke allerede vejhjælp i din forsikring?

Bestil autohjælp

Få hjælp hos kundeservice

Har du problemer eller spørgsmål omkring din skadesanmeldelse, kan du få hjælp hos kundeservice.

Kontakt