Er der sket en skade?

Anmeld den nemt online.

I tilfælde af en skade skal du i første omgang anmelde skaden til Købstædernes Forsikring. Herefter kan du kontakte dit værksted, som du har købt bilen hos. Husk at informere værkstedet om at det er en forsikringsskade.

Spørgsmål og svar vedrørende skade

Må jeg stille min bil på værksted, før jeg har indsendt en skadeanmeldelse?

Er du kaskoforsikret hos os, kan du til enhver tid stille køretøjet på værksted. Husk i den forbindelse at informere værkstedet om, at de skal kontakte Taksatorringen for at opgøre skaden inden reparationen starter.

Skal jeg også anmelde skader, hvor der er en modpart, der er ansvarlig?

Når du er kaskoforsikret hos os, behandler vi skaden og retter efterfølgende krav til modpartens ansvarsforsikring.

Der er kun sket skade på modpartens køretøj, skal jeg også anmelde det?

Ja. Alle skader skal anmeldes til os – også selvom der kun er sket skade på modparten køretøj

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg har vejhjælp?

Som noget nyt kan du tilkøbe vejhjælp som en del af din forsikring. Dette er et tilkøb, som tilbydes til alle nye og eksisterende kunder. Med vejhjælp er du dækket i Danmark, undtagen Færøerne og Grønland. Desuden gælder din vejhjælpsdækning i de, på følgende oversigt, nævne lande i Europa: https://www.sos.eu/da/roedt-kort/.

Skulle uheldet være ude, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på tlf. 70108090

Dækker i stenslag og / eller glasskader?

Både ja og nej. Techno Forsikring dækker stenslag og glasskader på samme vilkår som alle andre skadestyper. Dvs. at der opkræves selvrisiko, såfremt man ønsker at benytte sig af denne dækning. Vi tilbyder desværre ikke udvidet glas- og stenslagsdækning.

Jeg har brug for vejhjælp

Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der har skabt sikre rammer for de danske bilister siden 1979. Er du tilmeldt vejhjælp igennem os, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på tlf.: 70 108 090

Har du ikke allerede vejhjælp i din forsikring?

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.technoforsikring.dk/hjaelp-paa-vej/” text=”Bestil vejhjælp” color_override=””]

Få hjælp i kundeservice

Har du problemer eller spørgsmål omkring din skades anmeldelse, så kan du få hjælp i kunderservice.

Kontakt