Trods navnet giver vores forsikring rigtig god mening – for alle ung som gammel

Techno Forsikring er et bilforsikringsprodukt som formidles af WIA i partnerskab med Gjensidige Forsikring. 

WIA I/S er registreret forsikringsformidler og forsikringen tegnes i Gjensidige Forsikring A/S, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, Danmark, CVR nr. 33259247. Gjensidige Forsikring er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Garantifonden omfatter motoransvar og kaskoforsikring, og i tilfælde af forsikringsselskabets konkurs er kundens krav omfattet af denne garanti.

Gjensidige Forsikring – Tilliden er Gjensidig

WIA I/S

WIA I/S (CVR-nummer 35 41 91 36) med hovedadresse på Rundforbivej 303, 2850 Nærum er forsikringsformidler og formidler Techno Forsikring for Gjensidige Forsikring til udvalgte bilforhandlere og online. WIA repræsenterer Gjensidige Forsikring og varetager – ud over selve formidlingen af forsikringerne – en række tekniske og administrative opgaver på vegne af Gjenisidige Forsikring G/S. WIA I/S har ingen ejerandele i nogen pensions- eller forsikringsselskaber, og ingen pensions- eller forsikringsselskaber har ejerandele i WIA. WIA er registreret i Finanstilsynets register over forsikringsformidlere, som du kan læse mere om på Finanstilsynets hjemmeside.

Landsdækkende netværk af bilforhandlere

Administrationsselskabet Techno A/S er ejet af en række af landets største bilforhandlere. I samarbejde med WIA og Gjensidige Forsikring, kan bilforhandlerne tilbyde forsikringsproduktet Techno forsikring til private forbrugere. Alle forhandlere som formidler forsikringsproduktet, Techno Forsikring, er registreret som accessorisk forsikringsformidler ved Finanstilsynet og modtager provision for salg af forsikringsproduktet. Du kan få yderligere oplysninger ved at henvende dig til kundeservice på telefon 88139576.

Interesseret i at vide mere om os? Send os en mail