Trods navnet giver vores forsikring rigtig god mening – især for de unge …

Techno Forsikring er et bilforsikringsprodukt som formidles af WIA i partnerskab med Sønderjysk Forsikring. Hensigten med partnerskabet er at kunne tilbyde en virkelig god forsikring til en fornuftig præmie.

WIA I/S er registreret forsikringsformidler og forsikringen tegnes i Sønderjysk Forsikring G/S, Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa, Danmark, CVR nr. 22602314. Sønderjysk Forsikring er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Garantifonden omfatter motoransvar og kaskoforsikring, og i tilfælde af forsikringsselskabets konkurs er kundens krav omfattet af denne garanti.

Sønderjysk Forsikring – trygheden er altid nær

Vi er kendetegnet ved vores personlige service, hvor vi hver dag gør en ekstra indsats for vores kunder. Vi gør os umage for at tilbyde dig den forsikring, der passer lige præcist til dit behov, lige der hvor du er i livet – og samtidig give dig den bedste service.

Produktinfo (IPID)

WIA I/S

WIA I/S (CVR-nummer 35 41 91 36) med hovedadresse på Rundforbivej 303, 2850 Nærum er forsikringsformidler og formidler Techno Forsikring for Sønderjysk Forsikring til udvalgte bilforhandlere og online. WIA repræsenterer Sønderjysk Forsikring og varetager – ud over selve formidlingen af forsikringerne – en række tekniske og administrative opgaver på vegne af Sønderjysk Forsikring G/S. WIA I/S har ingen ejerandele i nogen pensions- eller forsikringsselskaber, og ingen pensions- eller forsikringsselskaber har ejerandele i WIA. WIA er registreret i Finanstilsynets register over forsikringsformidlere, som du kan læse mere om på Finanstilsynets hjemmeside.

Landsdækkende netværk af bilforhandlere

Administrationsselskabet Techno A/S er ejet af en række af landets største bilforhandlere. I samarbejde med WIA og Sønderjysk Forsikring, kan bilforhandlerne tilbyde forsikringsproduktet Techno forsikring til private forbrugere. Alle forhandlere som formidler forsikringsproduktet, Techno Forsikring, er registreret som accessorisk forsikringsformidler ved Finanstilsynet og modtager provision for salg af forsikringsproduktet. Du kan få yderligere oplysninger ved at henvende dig til kundeservice på telefon 88139576.

Interesseret i at vide mere om os? Send os en mail