Trods navnet giver vores forsikring rigtig god mening – især for de unge …

Techno Forsikring er et bilforsikringsprodukt som formidles af WIA i partnerskab med Købstædernes Forsikring. Hensigten med partnerskabet er, at kunne tilbyde en virkelig god forsikring til en fornuftig præmie.

WIA I/S er registreret forsikringsformidler og forsikringen tegnes i Købstædernes Forsikring, Strandgade 27A, 1401 København K, Danmark, CVR nr. 51148819 . Købstædernes Forsikring er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Garantifonden omfatter motoransvar og kaskoforsikring, og i tilfælde af forsikringsselskabets konkurs er kundens krav omfattet af denne garanti.

Købstædernes Forsikring er ejet af kunderne og blev oprettet for mere end 250 år siden …

Vi har ingen aktionærer, og derfor kan vi fokusere på at sikre, at du kan leve det liv, du ønsker – uden at bekymre dig. Vores forsikringer dækker bredt, så vi er sikre på, at vores dækninger opfylder dine behov.

Produktinfo (IPID)

WIA I/S

WIA I/S (CVR-nummer 35 41 91 36) med hovedadresse på Rundforbivej 303, 2850 Nærum er forsikringsformidler og formidler Techno Forsikring for Købstædernes Forsikring til udvalgte bilforhandlere og online. WIA repræsenterer Købstædernes Forsikring og varetager – ud over selve formidlingen af forsikringerne – en række tekniske og administrative opgaver på vegne af Købstædernes Forsikring. WIA I/S har ingen ejerandele i nogen pensions- eller forsikringsselskaber, og ingen pensions- eller forsikringsselskaber har ejerandele i WIA. WIA er registreret i Finanstilsynets register over forsikringsformidlere, som du kan læse mere om på Finanstilsynets hjemmeside.

Landsdækkende netværk af bilforhandlere

Techno Danmark F.M.B.A er en indkøbsforening for en række af landets største bilforhandlere. I samarbejde med WIA og Købstædernes Forsikring, kan medlemmerne af foreningen tilbyde forsikringsproduktet Techno forsikring. Alle forhandlere som formidler forsikringsproduktet, Techno Forsikring, er registreret som accessorisk forsikringsformidler ved Finanstilsynet og modtager provision for salg af forsikringsproduktet. Du kan få yderligere oplysninger ved at henvende dig til kundeservice på telefon 88139576.

Interesseret i at vide mere om os? Send os en mail