Trods navnet giver vores forsikring rigtig god mening – især for de unge …

Techno Danmark F.M.B.A har etableret Techno Forsikring og indgået en samarbejdsaftale med Købstædernes Forsikring G/S og Willis Insurance Agency I/S, der sikrer, at vi kan tilbyde en virkelig god forsikring til en fornuftig præmie og samtidig være omfattet af Garantifonden.

Forsikringen tegnes i Købstædernes Forsikring G/S, Strandgade 27A, 1401 København K, Danmark. Købstædernes Forsikring er omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Garantifonden omfatter motoransvar og kaskoforsikring, og i tilfælde af forsikringsselskabets konkurs er kundens krav omfattet af denne garanti.

Købstædernes Forsikring er ejet af kunderne og blev oprettet for mere end 250 år siden …

Vi har ingen aktionærer, og derfor kan vi fokusere på at sikre, at du kan leve det liv, du ønsker – uden at bekymre dig. Vores forsikringer dækker bredt, så vi er sikre på, at vores dækninger opfylder dine behov.

Produktinfo (IPID)

Willis Insurance Agency er et selskab i Willis Towers Watson Gruppen.

Willis Insurance Agency I/S (WIA) er et forsikringsagentur, som fokuserer på at levere værdiskabende forsikringskoncepter. WIA er et selskab i Willis Towers Watson Gruppen, som er Danmarks største forsikringsmægler med mere end 450 medarbejdere.

Techno Forsikring, WIA I/S og forhandlere,

… der sælger produktet, er registreret i Forsikring og Pensions register for forsikringsagenter (www.forsikringogpension.dk) og modtager provision for salg af produktet. Du kan få yderligere oplysninger ved at henvende dig til Techno Forsikring på telefon 88 13 95 76.

Interesseret i at vide mere om os? Send os en mail