Tilbud på bilforsikring

Hos Techno Forsikring står vi altid klar med grundig rådgivning og et godt tilbud på en bilforsikring. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder en komplet dækning til en fordelagtig pris samtidig med, at det skal være nemt og bekvemt for vores kunder at sammensætte en bilforsikring tilpasset deres individuelle behov. Herunder vil det være muligt for dig at få et hurtigt overblik over nogle af de mange fordele og tilbud, der er forbundet med at tegne en bilforsikring hos Techno Forsikring.

Via din Techno-forhandler er det muligt at få en elitebilistordning, som ikke stiger efter første skade. Har du flere bonusbelastende skader, vurderes forholdene individuelt. Yderligere indgår loyalitetsdækninger i vores forsikringstilbud, hvilket blandt andet betyder, at du er dækket ind i tilfælde af, at du kommer til at fylde forkert brændstof på din bil, eller mister din bilnøgle. Din forsikring dækker også uforudsete skader på dine dæk inden for de 2 første år fra købet af dækkene, så hvis du punkterer koster det dig ikke en øre, da der ingen selvrisiko er forbundet med vores loyalitetsdækninger.

I forhold til vores fordelagtige præmieordning, så koster det dig det samme at være dækket ind uanset, hvor i landet du bor. Desuden er der er ingen kilometerbegrænsning i vores tilbud på bilforsikring. Det gør hverdagen lettere for dig, da du således ikke skal bekymre dig om, hvor meget du kører. Sidst men ikke mindst er det hos Techno Forsikring muligt at blive elitebilist i en alder af blot 21 år, såfremt du har haft kørekort i mindst 3 år og har kørt skadefrit i samtlige af dem. Således er vores bilforsikring tilpasset både vores unge og ældre kunder, da begge parter kan opnå fordele ved at tegne en bilforsikring hos Techno Forsikring.

Kontakt Techno Forsikring i dag, hvis du gerne vil spare penge og få et godt tilbud på en bilforsikring. I tilfælde af, at du sidder inde med yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om lige netop dine behov som bilejer.

Beregn din pris