Tilbud på bilforsikring

Kundeservice står altid klar til at hjælpe dig på vej med et godt tilbud på en bilforsikring. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder en komplet dækning til en fordelagtig pris samtidig med, at det skal være nemt og bekvemt for vores kunder at sammensætte en bilforsikring tilpasset deres individuelle behov. Herunder vil det være muligt for dig at få et hurtigt overblik over nogle af de mange fordele og tilbud, der er forbundet med at tegne en Techno Forsikring.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Fordele ved vores tilbud på bilforsikring

I vores tilbud på bilforsikring indgår stærke grunddækninger, hvilket blandt andet betyder, at du får udbedret stenslag i frontruden gratis.

I forhold til vores fordelagtige præmieordning, så er der er ingen kilometerbegrænsning i vores tilbud på bilforsikring. Det gør hverdagen lettere for dig, da du således ikke skal bekymre dig om, hvor meget du kører.
Desuden får du som standard månedlige betalinger af forsikringspræmien, så der ikke skal betales et større beløb 1 gang om året.

Vores bilforsikring er tilpasset både vores unge og ældre kunder.

Kontakt vores kundeservice i dag, hvis du vil have et attraktivt tilbud på en bilforsikring med en god dækning. I tilfælde af, at du sidder inde med yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om lige netop dine behov som bilejer.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet