Bilforsikring uden km begrænsning

Fleksibel forsikring med fri kilometer

Hos Techno Forsikring er vi klar over, at friheden er en stor fordel ved at have bil. Samtidig er det en stor investering at købe en bil. Forsikringen skal selvfølgelig afspejle både den store investering, men også friheden i at have en bil. Det gælder således om at finde den rette forsikring, som tilbyder fleksible forhold.

Fri kilometer og postnummer-neutralt

Når du vælger en forsikring hos Techno Forsikring, tilbyder vi fri kilometer, så du ikke skal tænke over, hvor langt du kører i hverdagen. Du skal altså ikke betale ekstra, hvis du kører langt.

Flere danskere oplever, at deres kørselsvaner ændrer sig efter de har valgt bilforsikring. Det kan være på grund af jobskifte, flytning eller andre ændringer, der må forekomme i ens hverdag. Med fri kilometer i din forsikring, kan du være sikker på, at prisen på din forsikring ikke ændrer sig. Hvis du beslutter dig for at flytte til eller fra en storby eller bare til et andet postnummer, vil din forsikringspræmie heller ikke ændre sig.

Derudover finder du også andre fordele hos Techno Forsikring såsom reparation af stenslag uden beregning samt nøgledækning uden selvrisiko, hvis din bilnøgle skulle blive væk eller blive stjålet. Desuden får du også fejltanksdækning og dækforsikring indenfor de første to år efter køb af bilen

Er du interesseret i at blive kunde hos Techno Forsikring? Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak eller modtage et tilbud allerede i dag ved at bruge vores online beregner lige her.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet