Bilforsikring uden km begrænsning

Fleksibel forsikring med fri kilometer

Hos Techno Forsikring er vi klar over, at friheden er en stor fordel ved at have bil. Samtidig er det en stor investering at købe en bil. Forsikringen skal selvfølgelig afspejle både den store investering, men også friheden i at have en bil. Det gælder således om at finde den rette forsikring, som tilbyder fleksible forhold.

Fri kilometer og fleksible tilkøb.

Flere danskere oplever, at deres kørselsvaner ændrer sig efter de har valgt bilforsikring. Det kan være på grund af jobskifte, flytning eller andre ændringer, der må forekomme i ens hverdag.

Når du vælger en forsikring hos Techno Forsikring, tilbyder vi fri kilometer som standard, så du ikke skal tænke over, hvor langt du kører i hverdagen. det giver også fuld frihed i forhold til “kør selv” ferier, så din forsikring ikke giver begrænsninger i forhold til hvor lang turen skal være.

Derudover finder du også andre fordele hos Techno Forsikring såsom reparation af stenslag uden beregning samt fordele for elbiler.

Hvis du ønsker endnu større tryghed i din forsikring, kan du meget fleksibelt tilkøbe deldækninger til attraktive priser.

Er du interesseret i at blive kunde hos Techno Forsikring? Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak eller modtage et tilbud allerede i dag ved at bruge vores online beregner lige her.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet