Elitebilist under 25

Techno Forsikring adskiller sig fra mange andre bilforsikringer, da det er muligt for vores unge kunder at opnå status som elitebilist under 25 og således få adgang til de særlige fordele, der er forbeholdt denne kategori.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Undgå at betale for meget for din bilforsikring

Techno Forsikring adskiller sig fra mange bilforsikringer, da det er muligt for vores unge kunder at opnå status som elitebilist under 25 og således få adgang til de særlige fordele, der er forbeholdt denne kategori. Hvor de fleste bilforsikringsprodukter favoriserer de bilister, der har kørt i mange år, så har du  med en Techno Forsikring mulighed for at optjene titlen som elitebilist i en alder af blot 18 år, hvis du har kørt skadefrit i den periode du har haft kørekort. Er du fyldt 21 år, skal du blot have haft kørekort i minimum 3 år og kørt skadefrit i disse år for at blive elitebilist.

Et vigtigt parameter, der oftest afgør prisen på ens bilforsikring, er bilejerens alder. Som regel skal man have en vis alder, før man kan blive betegnet som elitebilist og derved opnå en billig bilforsikring. Det skyldes, at mange forsikringsselskaber estimerer, at jo ældre man er, jo mere erfaring har man som bilist, og derfor er der mindre risiko forbundet med ens kørsel, og dermed en mindre chance for, at man laver skader, som ens forsikring skal dække. Derfor skal man særligt som ung i alderen mellem 18-24 være opmærksom på, hvilket forsikringsselskab man vælger, da disse vilkår kan variere en del afhængigt af udbyderen. Vi synes det skal være muligt for vores kunder at blive elitebilist uanset alder, da vi mener, at unge bilister ligeledes er berettiget de særlige fordele, der er forbundet med at være elitebilist.

Så hvis du som ung vil undgå at betale ekstra for din forsikring udelukkende på grund af din alder, og i stedet ønsker at få mulighed for at blive elitebilist under 25, og således få adgang til fordele, der gør din bilforsikring endnu bedre, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan i den forbindelse rådgive dig og svare på eventuelle spørgsmål, så du som ung bilist er sikker på at få det optimale ud af din bilforsikring.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet