Billig bilforsikring

Derfor tilbyder vi en billig bilforsikring – også til de helt unge bilister. Så uanset om du er helt ny på landevejene, eller om du har mange års erfaring bag rattet, så kan du få en bilforsikring som er til at betale hos os. En god bilforsikring er dit sikkerhedsnet, når du ruller af sted på gader og stræder. Med en bilforsikring er du helgarderet overfor uforudsete hændelser, som pludseligt kan opstå i trafikkens foranderlige verden. Hos Techno Forsikring er vi specialiseret i bilforsikringer, og vi ved hvor vigtigt, det er med en god og gennemarbejdet forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Samtidig mener vi, at en god bilforsikring, som er til at betale, er en ret, som alle med bil bør have.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Elitebilistordning med mange fordele – allerede som 18-årig

I modsætning til mange andre forsikringsselskaber tilbyder vi dig muligheden for en elitebilistordning – selvom du ikke er fyldt 25 år endnu. Med en elitebilistordning skal du ikke være bange for, at din forsikring stiger efter første skade. Det er ret unikt, at vi hos Techno Forsikring tilbyder muligheden for at blive elitebilist allerede fra du er 18 år. Det eneste, der kræves, for at du kan blive elitebilist hos os, er, at du har kørt skadefrit. Er du fyldt 21 år kræves der blot tre års skadefrierfaring som bilist. Du behøver ikke have haft bil i eget navn.

Elitebilistordning indebærer:

  • Du får en billig bilforsikring uanset din alder
  • Din forsikring stiger ikke efter første skade
  • Du kan blive elitebilist allerede som 18-årig

En billig bilforsikring med loyalitetsdækninger

Livet med bil kan nogle gange være uforudsigeligt, og derfor får du hos Techno Forsikring loyalitetsdækninger, som beskytter dig imod uforudsete scenarier – helt uden selvrisiko. Loyalitetsdækningen dækker dig, hvis du for eksempel skulle komme til at hælde forkert brændstof på din bil eller miste dine nøgler. Den dækker også uforudsete skader på dine dæk, inden for de første 2 år fra dækkene er købt.

Hos Techno Forsikring synes vi, det er vigtigt, at du til fulde mærker friheden ved at have din egen bil. Derfor har vi ingen kilometerbegrænsning i vores bilforsikring, hvilket giver dig muligheden for at suse derudaf så meget, du vil.

Nogle af de mange fordele ved en bilforsikring hos Techno Forsikring er:

  • Du får loyalitetsdækning helt uden selvrisiko
  • Vi hjælper, hvis du kommer til at tanke din bil forkert
  • Du får dækning ved uforudsete skader på dæk
  • Ingen kilometerbegrænsning’’

Kompetente rådgivere vejleder dig til den billigste bilforsikring

Bilforsikring kan være lidt af en jungle at finde rundt, uanset om du er ny elle erfaren bilist. Derfor kan du hos Techno Forsikring altid få vejledning af vores kompetente rådgivere, som kan hjælpe dig til at finde den bedste bilforsikring til dig. Vi ændrer os livet igennem som mennesker og som bilister, og derfor kan det være en god ide at få et forsikringstjek, når livet ændrer sig – der vil helt sikkert være fordele at hente. Kontakt os – så finder vi den bedste bilforsikring til dig.

PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet