Billig bilforsikring

En god bilforsikring er dit sikkerhedsnet, når du ruller af sted på gader og stræder. Med en bilforsikring er du helgarderet overfor uforudsete hændelser, som pludseligt kan opstå i trafikkens foranderlige verden. Hos Techno Forsikring er vi specialiseret i bilforsikringer, og vi ved hvor vigtigt, det er med en god og gennemarbejdet forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Samtidig mener vi, at en god bilforsikring, som er til at betale, er en ret, som alle med bil bør have. Derfor tilbyder vi en billig bilforsikring – også til de helt unge bilister. Så uanset om du er helt ny på landevejene, eller om du har mange års erfaring bag rattet, så kan du få en billig bilforsikring hos os.

Elitebilistordning med mange fordele – allerede som 21årig

I modsætning til mange andre forsikringsselskaber tilbyder vi dig muligheden for en elitebilistordning – selvom du ikke er fyldt 25 år endnu. Med en elitebilistordning skal du ikke være bange for, at din forsikring stiger efter første skade. Det er ret unikt, at vi hos Techno Forsikring tilbyder muligheden for at blive elitebilist allerede fra du er 21 år. Det eneste, der kræves, for at du kan blive elitebilist hos os, er, at du har tre års skadefrierfaring som bilist.

Elitebilistordning indebærer:

  • Du får en billig bilforsikring uanset din alder
  • Din forsikring stiger ikke efter første skade
  • Du kan blive elitebilist allerede som 21-årig

En billig bilforsikring med loyalitetsdækning

Livet med bil kan nogle gange være uforudsigeligt, og derfor får du hos Techno Forsikring loyalitetsdækning, som beskytter dig imod uforudsete scenarier – helt uden selvrisiko. Loyalitetsdækning dækker dig, hvis du for eksempel skulle komme til at hælde forkert brændstof på din bil eller miste dine nøgler. Den dækker også uforudsete skader på dine dæk, inden for de første 2 år fra dækkene er købt. Det betyder altså, at du slet ikke skal punge ud, hvis du for eksempel punkterer.

Hos Techno Forsikring synes vi, det er vigtigt, at du til fulde mærker friheden ved at have din egen bil. Derfor har vi ingen kilometerbegrænsning i vores bilforsikring, hvilket giver dig muligheden for at suse derudaf så meget, du vil. Du kan selvfølgelig altid låne din bil ud til andre – det gør ingen forskel for dækningen af din bil i tilfælde af skade.

Nogle af de mange fordele ved en bilforsikring hos Techno Forsikring er:

  • Du får loyalitetsdækning helt uden selvrisiko
  • Du får fuld dækning af skader på dæk
  • Ingen kilometerbegrænsning

Kompetente rådgivere vejleder dig til den billigste bilforsikring

Bilforsikring kan være lidt af en jungle at finde rundt, uanset om du er ny elle erfaren bilist. Derfor kan du hos Techno Forsikring altid få vejledning af vores kompetente rådgivere, som kan hjælpe dig til at finde den billigste forsikring til dig. Vi ændrer os livet igennem som mennesker og som bilister, og derfor kan det være en god ide at få et forsikringstjek, når livet ændrer sig – der vil helt sikkert være fordele at hente. Kontakt os – så finder vi den billigste bilforsikring til dig.