Billig bilforsikring

Derfor tilbyder vi en billig bilforsikring – også til de helt unge bilister. Så uanset om du er helt ny på landevejene, eller om du har mange års erfaring bag rattet, så kan du få en bilforsikring som er til at betale hos os. En god bilforsikring er dit sikkerhedsnet, når du ruller af sted på gader og stræder. Med en bilforsikring er du helgarderet overfor uforudsete hændelser, som pludseligt kan opstå i trafikkens foranderlige verden. Techno Forsikring er et specialiseret bilforsikringsprodukt, og vi ved hvor vigtigt, det er med en god og gennemarbejdet forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Samtidig mener vi, at en god bilforsikring, som er til at betale, er en ret, som alle med bil bør have.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 88 139 576

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Eller skal vi kontakte dig?

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00


(Max. 30 sekunders ventetid)

Vælg den rigtige forsikring til din bil

Elitebilistordning med mange fordele – allerede som 18-årig

I modsætning til mange andre bilforsikringer tilbyder vi dig muligheden for en elitebilistordning – selvom du ikke er fyldt 25 år endnu. Med en elitebilistordning skal du ikke være bange for, at din forsikring stiger efter første skade. Det er ret unikt, at Techno Forsikring tilbyder muligheden for at blive elitebilist allerede fra du er 18 år. Det eneste, der kræves, for at du kan blive elitebilist hos os, er, at du har kørt skadefrit. Er du fyldt 21 år kræves der blot tre års skadefrierfaring som bilist. Du behøver ikke have haft bil i eget navn.

Elitebilistordning indebærer:

  • Du får en billig bilforsikring uanset din alder
  • Din forsikring stiger ikke efter første skade
  • Du kan blive elitebilist allerede som 18-årig

En billig bilforsikring med loyalitetsdækninger

Livet med bil kan nogle gange være uforudsigeligt, og derfor får du med en Techno Forsikring loyalitetsdækninger, som beskytter dig imod uforudsete scenarier – helt uden selvrisiko. Loyalitetsdækningen dækker dig, hvis du for eksempel skulle komme til at hælde forkert brændstof på din bil eller miste dine nøgler. Den dækker også pludselige udefrakommende skader på dine dæk fx punktering, inden for de første 2 år fra dækkene er købt.

Vi synes det er vigtigt, at du til fulde mærker friheden ved at have din egen bil. Derfor har vi ingen kilometerbegrænsning i vores bilforsikring, hvilket giver dig muligheden for at suse derudaf så meget, du vil.

Nogle af de mange fordele ved en bilforsikring hos os er:

  • Du får loyalitetsdækning helt uden selvrisiko
  • Vi hjælper, hvis du kommer til at tanke din bil forkert
  • Du får dækning ved pludselig udefrakommende skader på dæk
  • Ingen kilometerbegrænsning
PrisberegnerProduktinfo (IPID)

Prisberegner

Med få indtastninger kan du beregne prisen på din nye forsikring og bestille – klik her og beregn din pris.

Se prisskema

Få et overblik over Techno Forsikrings priser og kriterier – klik her og se prisskemaet