Billig ansvarsforsikring på din bil

Livet som bilejer giver stor frihed og mulighed for spontanitet – men det kan også indebære uforudsete hændelser, som overrumpler dig på ubelejlige tidspunkter. Derfor er det vigtigt med en god ansvarsforsikring, som dækker dig, hvis du ved et uheld (og det kan ske for selv den bedste!) skulle komme til at forårsage skade på andre. En god ansvarsforsikring, som dækker dig imod alle uforudsete hændelser, behøver ikke at være en dyr omkostning. Hos Techno Forsikring tilbyder vi billige ansvarsforsikringer – uanset din alder.

Billig ansvarsforsikring – også til de yngste bilister

Hos Techno Forsikring mener vi, at en god og billig ansvarsforsikring er noget, som alle bør have ret til – uanset alder. Derfor kan du hos os få en ansvarsforsikring til en rigtig god pris, også selvom du endnu ikke er fyldt 25 år. Det eneste, det kræver, er, at du er fyldt 21 år, har tre års erfaring som bilist og har kørt skadefrit i denne periode. Techno Forsikring er et af få steder, som tilbyder billige ansvarsforsikringer til de yngste bilister. Det gør vi, fordi vi ved, at du særligt som ung har brug for en billig forsikring. Men vores forsikringer er ikke kun for de unge! En billig ansvarsforsikring er til folk i alle aldre.

Principperne bag en ansvarsforsikring fra Techno Forsikring:

  • Billig forsikring også til dig under 25 år
  • Bred dækning af alle typer skade
  • Kaskoforsikring kan tilkøbes til en fordelagtig pris

Mange fordele følger med i købet

Når du køber en ansvarsforsikring hos Techno Forsikring følger en række fordele med. I prisen er altid inkluderet dækforsikring, fejltanksforsikring og nøgledækning, og det får du med helt uden selvrisiko. Det vil altså sige, at du ikke skal have en krone op af lommen, hvis du kommer til at fylde tanken med det forkerte brændstof eller hvis du mister dine bilnøgler. Du kan desuden nemt tilkøbe en vejhjælpsforsikring til en rigtig god pris. En vejhjælpsforsikring kan være rigtig nyttig at have, hvis du får brug for hjælp, imens du er ude på landevejene.

Fordele ved en billig ansvarsforsikring fra Techno Forsikring:

  • Dækforsikring uden selvrisiko
  • Fejltanksforsikring uden selvrisiko
  • Nøgledækning uden selvrisiko
  • Vejhjælp kan tilkøbes til en god pris
  • En af de billigste forsikringer på markedet

Få rådgivning hele vejen igennem

Når du køber en ansvarsforsikring gennem Techno Forsikring, står der et helt hold af kompetente forsikringsrådgivere klar til at hjælpe dig med at navigere rundt i forsikringsjunglen. Vi ved, at det kan være svært at skabe sig et overblik over de mange forsikringer, der findes. Derfor er vi altid klar til at give dig professionel vejledning. Når vi hjælper dig med at danne overblik over dine forsikringer, sørger vi altid for at finde den billigste løsning. Vi ved nemlig at ansvarsforsikring kan blive en dyr affære, hvis man ikke tænker sig om. Det gør vi hos techno forsikring, og det er derfor, vi med stolthed kan sige, at vi tilbyder en af markedets billigste ansvarsforsikringer til dig.